Kardelen İlkokulu

WEB https://kardeleni.meb.k12.tr
Adres : PAŞAKENT MAH. AYDIN ÖZAT CAD. KARDELEN İ.Ö.O BLOK NO: 7 MERKEZ / YALOVA
VİZYON : Çevresinde kabul gören, MEB 2023 vizyon belgesine göre ilinde ve türkiyede lider dünyada model bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün eğitim veren kurumumuz ilkokul ve ortaokul ile beraber 24 derslik ve tasarım beceri atölyeleri,müzik ve drama atölyelerinden oluşmaktadır.
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Minibüs
Yerleşim Yeri : Paşakent Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Kızlar ve erkeklerde bilek güreşi ve bocce takımlarımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Robot kulübümüz her sene düzenlene FLL ve FLLJunior yarışmalarına katılmaktadır
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Ortaokulumuzun dahil olduğu 3 adet Erasmus+ projemiz bulunmaktadır
Diğer Hususlar : Okul binası İlkokula tahsis olup ortaokulla beraber kullanılmaktadır.